Привіт всім! Побувала сьогодні на святі, думала буде надзвичайно цікаво, та мої думки скоренько розвіялись. Було як завжди, навіть гірше аніж попередні свята. Працював один поверх, не знаю як вчора, можливо і другий поверх був відкритий, але сьогодні було дуже мало якихось цікавинок подивитись. Покажу фотки. Як хтось ще ходив, то виставляйте фотки.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Багато будок було й на вулиці. Але як я побачила шо там і ковбаски вже жарили, ну то вже взагалі Якесь виходить шоко - ковбасне свято!!
Свічки
Ось таке там було. Був на диво відкритий Палац Потоцьких, ніколи там не була, також можна було сходити туди на екскурсію, то там не менш цікаво було.. дууже красиво там таккаа фотка цікава
картини, архітектура...
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
LiLu, я там також була, правда торт там був з паперу шоколадний. Не так там було багато шоколаду, для такої грандіозної назви, трохи розчарувалась в тому дійстві.