Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачні новини від Ірини, Гостинно запрошую всіх ...
dgirina
23 лютого 2014 15:28
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 71
Реєстрація: 1.03.2012

ICQ:--

Бали: 454
Від мого столу -до Вашого столу!!!

Повідомлення відредагував dgirina - 23 лютого 2014 18:27
--------------------
ІРИНА
Перейти на початок сторінки
dgirina
23 лютого 2014 16:18
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 71
Реєстрація: 1.03.2012

ICQ:--

Бали: 454
Запрошую на каву:

КОРОЛІВСЬКА КАВА, з смаком вишні.

Справжня мелена кава - 3 ч. л
Кориця - 1/5 ч.л
щіпка мускатного тертого горіха
2 ч. л. цукру
Крутий окрп (вода) 150 -200 мл
Кавівка вишнева - 2 ч.л або коньяк .

Всі складники кладу разом заливаю крутим окропом,накриваю горнятко блюдцем аби добре пропарилось-5-7хвилин.Після цього акуратно перемішую щоб кава осіла на дно.Додаю настоянку кавівки 2 ч.л ( в мене була з смаком вишні-куплена у" копальні кави" м.Львів)можна кавівку замінити на коньяк.Буде також смачно.
1

Повідомлення відредагував dgirina - 23 лютого 2014 18:31
--------------------
ІРИНА
Перейти на початок сторінки
dgirina
23 лютого 2014 16:50
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 71
Реєстрація: 1.03.2012

ICQ:--

Бали: 454
Солодкі ПИРІЖКИ.
250 гр.цукру
50 гр. дріжджів
0,5 літра молочка(теплого)
Цукор -2-3 ложки столові ,дріжджі ретельно розмішати ,додати молоко,і залишити в теплому місці на пів години.
5 яєць
100 гр.масла
2 ст.л олії
1,5 кг.борошна,щіпка солі ,ванілін.
Жовтки збити з цукром ,додати масло,сіль,ванілін,Добре вимішати.
Додати сюди опару.Знову вимішати і накрити рушником та залишити в теплі на 1 годину.
Потідати муку,олію.знову залишити щоб піднімалось.
Як добре тісто виросте ,на змащену бляшку викладати пиріжки. Викладайте пиріжки швом донизу (начинка довільна).
Я робила частину з какао,частину з яблучним повидлом.
Мають трошки пінятись на бляшці,потім змастити збитим яйцем та випікати при температурі 180 градусів приблизно 30 хв.(Час залежить від величини пиріжків)

Повідомлення відредагував dgirina - 23 лютого 2014 18:32
--------------------
ІРИНА
Перейти на початок сторінки
dgirina
23 лютого 2014 17:11
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 71
Реєстрація: 1.03.2012

ICQ:--

Бали: 454
МАЙОНЕЗ ДОМАШНІЙ

2 яйця
2 ч.л гірчиці (я беру Козацьку від Торчин) -може бути будь яка інша
2 ст.л оцту
щіпка солі
щіпка цукру
Олія -скільки забере залежить від густоти майонезу.

Закидаємо в чашу блендера все окрім олії,перемішуємо на малій швидкості до однорідної маси.потім швидкість збільшити до максимальної ,і поступово доливати олію тоненькою цівкою.Майонез набирає білого кольору та починає загустати. Ступінь густини майонезу на кожного смак.
Я особисто роблю до салатів рідший ,а до соусів густіший.

Повідомлення відредагував dgirina - 23 лютого 2014 18:33
--------------------
ІРИНА
Перейти на початок сторінки
dgirina
1 квітня 2014 10:16
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 71
Реєстрація: 1.03.2012

ICQ:--

Бали: 454
ЕКЛЕРИ або ЗАВАРНІ тістечка
для тіста
1 стакан води холодної(200 грам води для стакана об'ємом 200 мл);
1 стакан муки (130 грам муки в стакані об'ємом 200 мл);
200 грам маргарину;
3-4 яйця;
0,5 чайної ложки солі або цукру
для крему
3 яєчні білки
200 грам пудри
сік лимона
У вибраний посуд з товстими стінками вливаємо воду, відразу весь стакан. Всипаємо в неї сіль(цукор) і ставимо на сильний вогонь. Невеликими шматками нарізуємо маргарин і викладаємо його в казан. Помішуємо масу, щоб маргарин скоріше розтанув, і доводимо воду з жиром до кипіння. Потім, зменшивши вогонь до зовсім слабкого, одним махом всипаємо в киплячу рідину стакан муки, відразу всією порцією. Починаємо інтенсивно розмішувати, з вогню казанчик не прибираємо пару хвилин, щоб мука як слід заварилася. Спочатку тісто справлятиме просто страшне враження.
Воно візьметься грудками і насилу провертатиметься. Не звертаємо уваги і продовжуємо ретельно вимішувати тісто. Можна знімати ємкість з вогню і продовжувати розтирати вміст. Поступово тісто стане одноріднішої консистенції, а потім і зовсім перетвориться на блискучу еластичну, однорідну грудку, що легко відстає від стінок.
Тепер відставляємо тісто, щоб воно остигнуло. Тут теж важливо не перетримати, адже тісто повинне залишатися теплим, градусів 70. Охолоджуємо його лише для того, щоб в нім не згорнулися яйця, які поодинці додаємо в тісто. Отже, розбиваємо яйце і виливаємо його в тісто. Знову починаємо вимішувати, і знову у нас спочатку буде тісто окремо, яєчна маса окремо.

Не хвилюємося і продовжуємо енергійно розмішувати. Дуже швидке яйце повністю з'єднається з тістом.

Таким же чином, поодинці, вмішуємо в тісто яйця, що залишилися. Уважно стежите за консистенцією тіста - воно має бути густим, в'язким, повинно поволі падати з ложки густою грудкою. Якщо тісто дуже густе, вбийте ще одне яйце. А ось рідке тісто загущатися не вийде, так що будьте уважні.
Готове тісто за допомогою кондитерського шприца викласти на деко, злегка змащене маслом, масла не повинно бути дуже багато, інакше низ тістечок буде зажареним та нерівним. Заготовки на еклери мають бути розташовані на значній відстані один від одного, оскільки при випічці тістечка збільшаться в об'ємі приблизно удвічі.

Білки ретельно відокремити від жовтків. Щоб уникнути випадкового потрапляння в білкову масу краплі жовтка, кожне яйце бажано розділяти в окремому посуді. Міксером на невеликій швидкості протягом хвилини збивати білки, поки вони не перетворяться в піну, потім поступово вводити цукрову пудру безперервної цівкою, одночасно збільшуючи швидкість міксера.Також додаємо сік лимона . Коли білки почнуть утворювати стійкі піки, крем готовий. Він не випливає з посуду, якщо її перевернути догори дном.
Крем накладаємо у еклери які повністю охолонули,з-за допомогою кон.шприца.

P.S Начинка довільна .
Смачкує сюди і заварний крем на жовтках.
Крем білковий надає неймовірної легкості.
Ще можна використовувати мясні та овочеві начинки.

Повідомлення відредагував dgirina - 1 квітня 2014 10:44
--------------------
ІРИНА
Перейти на початок сторінки
dgirina
1 квітня 2014 10:21
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 71
Реєстрація: 1.03.2012

ICQ:--

Бали: 454
dgirina,

--------------------
ІРИНА
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 03:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100