Дівчатка, дуже приємно, що вам сподобалося і може стати в нагоді ( до речі, дуже зручно брати рукою... Ідея не моя( автора не знаю), бо знайшла у Л. Іванової, яка теж ссилається на інтернет. Але сподобалася дуже, і гості розмели.
господинькі, ваші піци такі апетитні... Ланочко, а ваші піци - то якісь шедеври. так гарно виглядають. Ніколи не здогадувалася про таке їх оформлення. Беру на озброєння!!! Дякую!
romanuch84, я вже десь писала свій рецепт піци, але точно не вцій темці, тому напишу ще раз, тісто дуже смачне і просте у приготувані 0.5л. води 1п. сухих дріжджів 1ст.л. олій 1ст.л.оцту 1ст.л. солі 1ст.л.цукру все замісити як на вареники(тісто немає бути твердим, а скоріше вільним) муки скільки візьме, бо мука буває різною(прблизно600-750гр.)дати трошки підійти сформувати піцу накласти начинку і ще дати підійти, печеться швидко(до 10-15хв.)
я роблю відразу у формі, і там воно вмене підходить(лише раз), доречі тісто можна класти у морозилку, якості його не погіршаться з цієї порції вижодить на три рази якщо середня форма
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Хочу поділитися рецептом тіста для піци з піцерії. Воно розраховане на 3 великих і 3 малих піци. 600 гр муки 2 ч.л. манки 2 ч.л. дріжджів 1,5 ч.л. цукру 1 ч.л. солі 40 гр. маргарину 300 гр. теплої води
Доречі і соус до піци з піцерії (розрахований на 3 л.томатного соусу) карі ніжний 1 ч.л паприка 1 ч.л перець чорний 1 ч.л. перець червоний 1 ч.л. трава 2 ч.л. сіль 0,5 ч.л. часник
каталог не працює і ніякі рецепти не відкриваються
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого