Для бісквіта беремо 4 яйця, 120 г цукру і 120 г борошна.
Спочатку збиваємо жовтки з цукром (дві третини) в тянучий світлий крем. Збиваємо білки до міцних піків і добавляємо цукор, що залишився, збиваємо до плотності добряче. І змішуємо білки з жовтками. Додаємо просіяне борошно. Перемішуємо рухами знизу вверх від краю до центру.Викладаємо тісто в змащену маслом і посипану борошном форму, розрівнюємо.
Випікаємо при 200С близько 25-30 хвилин, готовність перевірити сірником, встромивши його в центр бісквіту. Він повинен залишитись сухим.
Відставляємо бісквіт остигнути і відстоятись 8-10 годин.
Цей бісквіт не осідає, якщо все правильно робити. Печу в газовій.