Вітаю дівчат з подаруночками А я от ніяк не могла налаштуватись на святковий настрій, із подіями які зараз відбуваються в нашій країні.просто вся фантазія десь моя зникла. Дорога моя форумчаночка,ще Миколайчика для тебе не знайшла,але в суботу та неділю їду його шукати,тож на наступну неділю і до тебе завітає
Велика подяка Наталі Любонько-Блажко за чудовий даруночок і привітання з святом!! Ми всі читали сімєю разом, розгортали, роздивлялися і цукерками ласували. На все інше - зась, бо то моє Ось моє фото:
Дякую тобі Наталочко!!! А ще ти мене просто вразила тою кружкою з надписом Дрімфуд!! Нехай тобі щастить в новому році і благословенного вам Різдва!!
Подоляночка, вітаю...ти вже все виконала...і вислала, і отримала...супер!!! бо я з тим ДН малого нічого не встигаю...та надіюсь до Миколая моя форумчанка все отримає "під подушку"
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
наталія3105, а я то думаю!!! Начебто в нас тут таке не ходить От хитруща.. Але ти молодець - таке підготувала - -то в мене одної на весь дрімфуд така кружка є!!!!
Дорогі мої дівчатка цього року я також була надзвичайно чемна Миколай приніс мені подаруночок дуже швидко, за що велике спасибі Подоляночці котра принесла у наш дім купу радості і часточку душевного тепла а ще дуже щирі побажання , а в подаруночку були смачнющі цукорки, формочки силіконові на кексики , велика розємна форма (за котру окреме спасибі, давно таку шукала, вгодила) а ще класні кухонні лопаточки серветки новорічні записник книжка з рецептами закладка новорічний декор порошок для печива ванілька котрі дуже згодяться перед святами і найголовніше відкриточка написана від руки з щирим побажанням, ДОРОГА ПОДОЛЯНОЧКО, спасибі тобі велике за гарний настрій сюрприз і все-все-все, нехай тобі і твоїйсімї щастить у новому році щастя злагоди і достатку, З Новим Роком і Різдвом Христовим!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Оце я вже не знаю!!!Додайте фото кружки з тієї сторони,де є напис.Ідея така виникла цілком випадково по дорозі до магазину за подарунками.Думала чим ще можна здивувати,вирішила ось таким способом.Добре,що цього року пошта не підвела,навіть не встигла зоглядітися,як посилочку вже отримали.Дорога Іванна,ще раз від усього серця вітаю з наступаючими святами.Рада,що усе сподобалося!!