Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-16 Різдвяний піст
котяра
2 грудня 2009 14:32
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
gutka,
Гарні салати,ще такі непробувала.Візьму до уваги.Ми теж робимо салат з червоного буряка,ось такий:
буряк варений
гриби (можуть бути відватені сухі ,а можуть протушені свіжі)
цибуля
сіль,перець,часник
Відварений буряк тремо на буряковій терці.Цибулю ріжемо дрібно і обсмажуємо на олії,додаємо гриби і трохи ще тушемо.Тоді додаємо буряк скроплюємо його оцетом і разом все тушимо 10хв.Солимо,перчимо,додати 2 зубочки часнику.
Перейти на початок сторінки
Яринка
2 грудня 2009 15:23
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Таня! ,Дякую нагадала мені цей рецепт,його завжди готувала мама мого чоловіка.
Перейти на початок сторінки
Яринка
2 грудня 2009 15:32
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
ЛОБІО
( страва з квасолі)

Вареної квасолі-2 ст
цибуля-1 велика
горіхи-1 ст
часник-1 головка(ми любимо гостре,то можете меньше давати)
олія
хмелі-сунелі- на смак
сіль

Піджарити на олії цибулю,потім добавити варену квасолю та трохи потушкувати.Висипаєте на таріль,добавляєте дрібко порізаний часник, розтерті горіхи, хмелі -сунелі та підсолюєте.Смачного
Перейти на початок сторінки
Яринка
2 грудня 2009 15:40
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
КОТЛЕТИ З ГРЕЧКИ

Гречка-1 ст
гриби-0,5 кг
цибуля- 1 шт
крохмаль-1 ст л
сіль,перець
олія

Гречку зварити,хай стигне
Гриби піджарити з цибулею ,та перекрутити на м"ясорубці ( я на блендері це роблю).Гречку змішати з грибами,додаю крохмаль( щоб не розвалились),солю.перчу ,обвалюю в сухарях і на сковорідку .Подаю з грибним сірим соусом.
Перейти на початок сторінки
gutka
2 грудня 2009 15:57
Повідомлення #15


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Яринка
ЛОБІО
( страва з квасолі

спробую приготувати цю страву, у мене є дуже багато квасолі, а от з грибочками в цьому році погано...
Перейти на початок сторінки
Olenochka
2 грудня 2009 17:33
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
а я маю рецепт:Лобіо по грузинськи .
Намочити квасолю на ніч, зварити ,порізати цибульку полукружечками і посмажити на оліі +трохи масла .Кладемо пережарену цибулю в котелок ,додаемо воду з фасолі ,що варилася + 2 кубіка галини бланки, поперчити+томатноі пасти 2 столові ложки і фасолю варену.Довести до кипіння. додати петрушку і часник .Я петрушки не даю ,а от часника люблю дати побільше.цей рецепт моя мама почула по телевізору років 10 тому і так з того часу ми готуемо лобіо
Перейти на початок сторінки
Яринка
2 грудня 2009 18:39
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Катю! Я в даний час замість грибів беру печериці або гливи
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
2 грудня 2009 20:25
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дякую за цікаві рецепти.Лобіо давно збираюсь приготувати кажуть що смачна страва
Перейти на початок сторінки
Olenochka
2 грудня 2009 20:31
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
дуже смачна я в принципі так почала істи фасолю
Перейти на початок сторінки
котяра
2 грудня 2009 22:09
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Рибна запрашка.Це коли розібрати оселедець на філе без шкіри і кісток.Нарізають кубиками.На сковорідці смажуть цибулю кубикамидо золотистого кольору,потім додають оселедець і разом обжарюють.На сухій ссковорідці сушать муку до кремового кольору.У каструльці кіпить вода,висипаємо туди рибу з цибулею.А муку розводимо водою,і легенько при помішуванні вводимо цівкою у киплячу суміш.Заправляємо сіллю,перцем і чуть часнику.Має вийти консистенція рідша як сметана.Продукти у вільній кількості.Коли подаємо до столу поливаємо жареною цибулькою.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 90
Гостей: 86
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100