gutka, Гарні салати,ще такі непробувала.Візьму до уваги.Ми теж робимо салат з червоного буряка,ось такий: буряк варений гриби (можуть бути відватені сухі ,а можуть протушені свіжі) цибуля сіль,перець,часник Відварений буряк тремо на буряковій терці.Цибулю ріжемо дрібно і обсмажуємо на олії,додаємо гриби і трохи ще тушемо.Тоді додаємо буряк скроплюємо його оцетом і разом все тушимо 10хв.Солимо,перчимо,додати 2 зубочки часнику.
Вареної квасолі-2 ст цибуля-1 велика горіхи-1 ст часник-1 головка(ми любимо гостре,то можете меньше давати) олія хмелі-сунелі- на смак сіль
Піджарити на олії цибулю,потім добавити варену квасолю та трохи потушкувати.Висипаєте на таріль,добавляєте дрібко порізаний часник, розтерті горіхи, хмелі -сунелі та підсолюєте.Смачного
Гречка-1 ст гриби-0,5 кг цибуля- 1 шт крохмаль-1 ст л сіль,перець олія
Гречку зварити,хай стигне Гриби піджарити з цибулею ,та перекрутити на м"ясорубці ( я на блендері це роблю).Гречку змішати з грибами,додаю крохмаль( щоб не розвалились),солю.перчу ,обвалюю в сухарях і на сковорідку .Подаю з грибним сірим соусом.
а я маю рецепт:Лобіо по грузинськи . Намочити квасолю на ніч, зварити ,порізати цибульку полукружечками і посмажити на оліі +трохи масла .Кладемо пережарену цибулю в котелок ,додаемо воду з фасолі ,що варилася + 2 кубіка галини бланки, поперчити+томатноі пасти 2 столові ложки і фасолю варену.Довести до кипіння. додати петрушку і часник .Я петрушки не даю ,а от часника люблю дати побільше.цей рецепт моя мама почула по телевізору років 10 тому і так з того часу ми готуемо лобіо
Рибна запрашка.Це коли розібрати оселедець на філе без шкіри і кісток.Нарізають кубиками.На сковорідці смажуть цибулю кубикамидо золотистого кольору,потім додають оселедець і разом обжарюють.На сухій ссковорідці сушать муку до кремового кольору.У каструльці кіпить вода,висипаємо туди рибу з цибулею.А муку розводимо водою,і легенько при помішуванні вводимо цівкою у киплячу суміш.Заправляємо сіллю,перцем і чуть часнику.Має вийти консистенція рідша як сметана.Продукти у вільній кількості.Коли подаємо до столу поливаємо жареною цибулькою.