Короче було то як все...... Наталя каже : " То ми їдем в ті Карпати , чи нє????" )))) Ну а я канєшно всіма руками і ногоми))))
А так Як Свєтка "одна така " у нас на сайті, то ми вирішили і її взяти)))))
Короче кажут шо сьома година зранку тре виїзджати, то я годинник поставила на 6.30. І как всігда він чомусь не задзвенів...в 9.00 він звоне все, а в 6.30 не хтів, ше певно спав
В мого Сергія будильник мудріший і він задзвенів)))0 Но Сергій каже " Ше полежу секундочку" Ліпше би він того не казав...... Короче звоне Ната 7.20 "Ви де?" А я,курча ше на ліжку
Як давай гонити по хаті, як скаженна....Думаю, головне аби кого не забути...Таки забула, накупила цілу купу дорогих цукерків,аби дівок попестити, та й лишила в кухні на столі))))
Но , короче, ще раз в своєму житті переконуюсь, що що не робиться, то всьо до кращого!!!! Бо, якби ми приїхали скорше за них, то ми б точно того файного місця не знайшли. а летіли би том машином хто зна куда)))
А місце було для відпочинку ідеальне!!!
Ми йно приїхали, ше всьо по машинах, а дітиска вже в воду полізли
пані Ната позує
Дивіться тьотя Свєта))))
То не йно я дрова рубала....)))
Шо, шо, сокирою??? Та я махав))))
Ну і шо шо робота є, а я пиво пю
А ті дві кімнатні "кози", мало того шо ся води бояли, то ше й загаряли в палатках)))))
Ну треба ж повимахуватися)))
ну і звичайно купання
юхув!!!!! а я в Карпатах)))
А ті дві менші жужульки то сварилися, то мирилися)))) Але лазили все одно обоє разом)))) Водилися,як Івась і Воришка
Дівки.....
А шо мені дощ зробе, як я в гумовцях.....і в шортах))))))
А так шоби нам не було дуже круто відпочивати, то Бозя дала дощику)))) Во такого, шо годі було ребра пожарити)))
Короче, то нове блюдо, "ребра з екстрімом"))))
І не вірте, шо сир ми в бабульки купляли....Корови шо даром до нас ходили, чи шо??? Я корову за роги схопила, Сьвєтка, як сільська дитина і всьо вміє - видояла (то поки я тримала
) А ната трохи ся бояла, то ми їй доручили сир відігріти.... А ми шо не наприроді чи шо??? ніхто би там сира не купляв....
То плов, фото і рецепт буде на головній
Дуууже смачний)))
Хочу сказати, що все було дуже смачне...І шо би там дівки не казали, я нічого би там сама не зробила, і точно би стільки всього не наварила....Дівки хапали роботу,як вогень, ідна чистила, друга різала, третя командувала))) Але взагальному все дуже скоро варилося і все спільними зусиллями виходило дуже смачне!!!!! А ще хочу сказати, шо не таке воно би було смачне, яби не весела компанія і гарний настрій!!!!!
О, ту файне фото!!!!
Особливо Свєтка))))
То наш друг сусід,який приходив грітися на сонечку коло нашої палатки...
А коли Сергій його зловив і діти трохи подушили в руках, то він більше до нас не приходив, поняв, шо йому капець може бути))))) Сергійко, бідний так хотів ним побавитись, а йому дали хіба потримати. І зістраху, шо він вужа задушить, забрали і відпустили)))
Але ся тішила тим тістом))) Ладне виросло, значить файна господині)))
А які смачні, коли підсмажилися...Мням, особливо з борщиком...
борщик
ПРацює бідненька, трудиться)))
А та Свєтка, то я не знаю, хіба би но командувала))) мусіла пильнувати,як Ната бульбу чисте, аби та загрубі лупаки не робила)))))
А тим по барабану, прийшла година і вони на рибалку))))
Вигляд з моста нашого табору
Не дали великого, то дайте хоть маленького вужика потримати))
Ну і на послідок на зупинці, я ж не можу без чудес)))) Короче їхав якийсь автобус, а я думала, шо то їхній, а то не їхній)))) Але я як крикнула "Автооообус", то всі гнали. мало ся не позабивали, і чуть дітей не погубили....А то був не їхній, і вернулися знов на лавку і ше півгодити тирчали, чекаючи свого автобуса
Дівки, шо я можу сказати, та словами то не передати..... скучаю я за вами!!!! Сіла нині зраня на свою качелю каву пити і думаю, шо ше ту збоку бракне дві козулі
Довго ше буду згадувати ту каву в ранкових Карпатах...... Ті смішні репліки, від яких ше досі болить живіт....Свєтці дякую за то шо перемила всю посуду, бо я страшенно не люблю її мити))) Натці, за то шо всьо нарізала мастила канапки кожне рано, а я хіба бігала гет і назад)))) Хлопам дякую за то шо вони просто були, бо без них ми ніц не варті
Не знаю, як хто а я на другий рік знов їду