Інгридієнти:
- листки лавашу
- 500 г м`ясного фаршу
- 400 г печериць
- 1 цибуля
- 200 г голандського сиру
- 3 яйця
- молоко
- майонез
- помідори або томатний соус
- сіль, перець
Приготувати 2 начинки.
1- Фарш потушити з соусом, посолити, поперчити.
2- Гриби підсмажити з цибулею.
Сир потерти на терці.
У форму викласти слоями - лаваш- змастити майонезом, начинка №1, начинка №2, сир - лаваш - і все повторити скільки буде листків і начинки.
Збити яйця з молоком, посолити, поперчити. Залити зверху лазанью. Посипати тертим сиром.
Духовку розігріти до 200 градусів. Запекти - 30 хвилин.
Готується швидко. Смачно! Думаю, можна використовувати різні начинки і соус бешамель.
Ідея з журналу "Люблю готовить"