Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Барвінок, рецепт
Volo-shka
12 липня 2013 10:54
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт "Барвінок"

Дуже часто до мене звертаються замовники з проханням спекти їм тортика такого як у магазині продають виробництва 2 Київського булочно-кондитерського комбінату, "Барвінок" називається. В інтернеті рецепту немає. Це точно)) Перелопатила всі простори))). А на сайті комбінату, він просто описаний як - бісквітні коржі і шоколадне суфле))
І от тут почалась моя епопея із підбором інгредієнтів і пошуком правильних пропорцій, щоб якщо і не так само вийшло, то хоча б дуже схоже до оригіналу.
Здається мені це вдалося)))) Не можу поки-що підібрати до рецепта правильну пропитку. Бо в оригіналі торт має аромат есенції, то я ще в пошуку)))

Хочу поділитись тим, що в мене вийшло)))

Отже, для бісквіту нам потрібно:
4 яйця
1 стакан цукру
1 стакан борошна
1 ч.л. розрихлювача
3 ст. л. кип"ятку
3 ст. . олії
ваніль на кінчику ножа

Яйця збити із цукром на великій швидкості до збільшення об"єму в 3 рази.
Додати борошно і розрихлювач, обережно перемішати на малій швидкості міксера.
Додати кип"яток, перемішати.
Додати ваніль і олію. Перемішати до однорідності. Тісто має бути як сметана.
Форму № 24 вистелити папером і змастити дно маслом. Випікати при температурі 180 градусів 30-25 хв.
Готовий бісквіт перевернути на решітку і охолодити (дати вистоятись не менше 8 годин).

Крем - шоколадне суфле:
200 мл. вершків (домашньої сметани)
150 г чорного шоколаду (56-72%)
150 мл вершків для збивання.
1,5 ст. л. цукрової пудри.

200 мл вершків довести до кипіння, додати поламаний шоколад. Розмішати, охолодити. Збити.
150 мл вершків збити в крем із пудрою.
З"єднати шоколадну і вершкову масу в одній посуді і збити до однорідності міксером на малій швидкості.

Сироп :
3 ст. л. цукру
0,5 ст. води.
3 ст. л. бренді.

Потрібна ще якась есенція, але яка, я поки-що не знайшла)))


Збираємо торт:
Бісквіт розрізати на 2 коржі. Щедро пропитати сиропом.
Один корж змастити кремом-суфле, накрити другим коржем.
Дати настоятись (хоча б ніч).

Прикрашають барвінок білковим (білково-заварним кремом) і посипають зверху какао-порошком, відсажують білкові квіточки і листочки.

Я не прикрашала, бо далі торт мав бути складної форми, ось що в мене вийшло в розрізі



Готовий торт із цих продуктів вийшов близько 1 кг.
СМАЧНОГО !!!
Перейти на початок сторінки
Кіра
8 червня 2016 23:56
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
смакота))))))
Перейти на початок сторінки
Кіра
26 січня 2017 11:36
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
а Космічний ....теж був колись тортик....не підкажете рецепт?
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 83
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100