Ну що... як стане мені сили.. розкажу про свою поїздку В Яблуницю.
Починалось якось так... Я мала багато тортів, дня народження не планувала свого, бо мала моя мала їхати якраз першого числа, то я вже думала відправлю, пороблю порядки, сяду собі і відпочину... І пішла платити гроші за автобус, а тут мене питають, а чи не хочете поїхати разом з дитиною? Там їдуть ще двоє дорослих, будете трошки їм помагати, відпочинете собі. От... то було в обід, а на наступний ранок в восьмій годині - виїзд. Я дзвоню до чоловіка, а він бере і дозволяю мені їхати, на що я чесно кажучи зовсім не сподівалась)))) І так... почалась гонка... Медогляд, збір, і таке-всяке))) Тяжко я вам скажу за менше ніж пів дня зібратись на два тижні кудись
Напившись таблеток від нудоти в автобусі ми рушили в 5-ти годинну подорож...
Привезли нас, вигрузили, я поняття не мала, що я маю робити і тут мені дали 8 дітей і сказали - тепер то твої діти на 2 тижні
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Діти розмістились самі, в нас була хати на два поверхи. Шестеро на першому, двоє на другий пішли. А я стою в дверях і не знаю, шо робиться! Мені казали, шо відпочинеш... поможеш... Короче, капут! Домовилась з двома дівчатками, що йду до них на другий поверх))) Ага... їм було по 14, ще двом по 13, і чотирьом по 12))) Потім пішли на збори, де підписали картку, що несемо повну відповідальність за кожну дитину, потім до церкви... Всьо... той день був самий страшний певно, бо я не знала, шо то робиться В мене чуть серце з того страху не вискочило! Я так переживала, що вже сто разів пожаліла, що поїхала.. Дали нам розпорядок дня.. з якого випливало, що в день тільки одна вільна година і ще одна - тихий час))) Все остальне забито по хвилинах, і як кудись будеш запізнюватись, то тебе будуть сварити)))) А... і ще... забрати в дітей телефони))) То була комедія)))
--------------------
8:20 зарядка, 8:40 молитва, 9:00 столова...потім прибирання, потім Служба в церкві, потім обід... і далі і далі))) То були цирки, я вічно десь не встигала, йой Погода трималась дуже недобра, якшо виправ шкарпетки, то вони днів 5 сохли, про взуття то взагалі нема шо казати... Холодно було йой... Але всюди краса! Як же там красиво! Надзвичайно!
Коли переставав дощ і тільки випадала вільна хвилина, то грали в м'яча
До їдальні та до храму ми ходили по чотири рази.
Одного разу щось палили під церквою, правда не знаю, що то було, я чогось пропустила То треба було щось написати, а потім разом підпалювали..
--------------------
Я цілими днями тільки те й робила, що переживала за дітей своїх, я не мала часу ні до коліжанок подзвонити, ні нагадати чоловіку, щоб забрав куртку з чистки, чи вазонки підлив.. Я тільки жила тим, що відбувалось там... Вставала в сьомій, лягала в 1-2 ночі, бо мої кози дві. що зі мною спали, вимагали, щоб я з ними пазли складала, і казки розказувала на ніч Хотіла показати тоті пазли, але десь фото пропало, шоб його качка копнула))))) Покажу ріку, яка вона була, як ми тільки приїхали
А то вже після купи дощів
Храм. Краса, правда?
Мені дуже подобалось, як там квітами оформляють, в нас так не роблять. Вроді звичайні гілочки, а там пишненько..
--------------------
Окрім повсякденного розпорядку, в праці і молитвах, нам вдавалось ще організовувати якісь забави з дітьми та ходити в гори. Гора Застіжна, де мене мої малі дітки мучили "ПИТИ ХОЧУ!!!!!!!!!!!" Нам казали, що то недалеко і недовго, то ми з собою не брали нічого))) Показувала дітям своїм якісь квіточки, листочки, всяке що бачила, аби їх зацікавити, потім вони вже до кінця нашого відпочинку звертали увагу на всякі жучки-квіточки і показували мені
Моя бригада.. Але то не всі, бо дві захворіли на жаль... А дехто був вредний і не хотів фотографуватись.
--------------------
я була така слаба, дістала якесь отравлення, та ще й не висипалась.. а в кінці взагалі останній тиждень горло боліло, казала медсестра, як мої діти не дадуть мені поспати, то мене в реанімацію заберуть
--------------------
Ти молодець, Натонько! Це ж така вiдповiдальнiсть - 8 дiтей!!!! Схудла на нiц. Але природа казкова!!!! Дуже сподiваюсь, що зможу цього року в Карпати вирватись хоч на день. Побачила твоi фото - i собi закортiло)))
та де я схудла, то мені не загрожує))) Мені треба було дати тих всіх 120, що там були Може би тоді був результат.
Грали ми там в гру одну. Називалась "Зелена п'ятка" В одного з вихователів зелена п'ятка, а в інших інші кольори, надягається 5 шкарпеток. Команда дітей шукає по території вихователя, виконує його 5 завдань, для того, щоб він зняв шкарпетки і діти побачили, яка в нього п'ята. І так, поки не знайдуть зеленої. В мене була салатова, то бідні діти так надіялись, що то зелена))) Шось мені так було шкода їх! Вихователів було десь 14 вроді, територія величезна! Я сховалась за деревом, а та шо мала ту зелену в кущах малини, то її ніхто не міг найти Діти найшли всіх, крім неї, я думала, що та гра ніколи не закінчиться)) Як ми насміялись, то була комедія. Відео додаю
--------------------