Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Оксаночка-італьяночка!, Рецепти випічки і не тільки
Oksanochka
11 червня 2013 09:28
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 38
Реєстрація: 16.05.2013

ICQ:--

Бали: 435
Хочу поділитись рецептами які готую в повсякденному житті
Перейти на початок сторінки
Oksanochka
11 червня 2013 09:47
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 38
Реєстрація: 16.05.2013

ICQ:--

Бали: 435
Торт Спартак!


Інгредієнти:

Тісто
1 яйце,
2 ст.л. меду,
200 г цукру,
50 г масла,
6 ст. л. молока,
2 ч.л порошку до печива

крем
500 мл. -молока
150 г - цукру
3 - жовтка
40 г - крохмалю
1 - паличка ванілі (опціонально
270 г - масла
50 г - цукрової пудри


Тісто
Яйце розтерти з цукром,додати решта продуктів.Варити,помішуючи,щоб піна стала темнуватою.Відставити з вогню,додати у ще гарячу масу какао (додаю на око,залежно яке какао) і борошно.Замісити як на вареники.Розкачувати тоненькі коржі,проколоти їх вилкою і пекти 5-7 хв.. В мене вийшло 9 коржів по 20 см.

крем

Спочатку робимо заварний крем. Нагріваємо молоко і туди кладемо розрізану паличку ванілі. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хв. У жовтки додаємо крохмаль і цукор і все добре розтираємо. Знову кладемо молоко на вогонь і вливаємо в жовтки трохи, швидко перемішуємо і виливаємо в решту молока. Варимо весь час помішуючи на повільному вогні до загустіння. Накриваємо плівкою і залишаємо остигати. Можна прискорити процес поставивши на крижану водяну баню час від часу помішуючи щоб ​​не було грудочок.М'яке масло збиваємо з цукровою пудрою кілька хвилин і по ложці додаємо остиглий крем не перестаючи збивати.Кожен корж промазуємо кремом (приблизно по дві повні столові ложки на корж). Обмазуємо верх і сторони торта. Обрізки від випеченого коржа використовуємо як прикрасу. Можна просто поламати і шматочками прикрасити або як у моєму випадку повністю подрібнити в крихти і посипати верх і боки. Залишити торт при кімнатній температурі 2-3 години і потім в холодильник.

Приємного апетиту! :feel:

Повідомлення відредагував Oksanochka - 7 серпня 2013 10:32
Перейти на початок сторінки
Oksanochka
7 серпня 2013 10:38
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 38
Реєстрація: 16.05.2013

ICQ:--

Бали: 435
Паста фарфалле з морквою



Інгредієнти а одну персону

Паста фарфалле з цільнозернового борошна - 80 гр.
Морква - 2 середні
Цибуля - 0.5 шт.
Часник - 1 зубок
Молоко - 3/4 склянки.

Поставити варити пасту відповідно до інструкції.
На оливковій олії навіть не підсмажити а довести до прозорості нарізану цибулю. Додати часник. Морквини почистити і нарізати кубиками. Додати до цибулі і готувати 5 хв. Влити молоко і готувати ще кілька хвилин до моменту коли молоко трохи випарується і разом з іншими інгредієнтами об'єднається в соус. Посолити на ваш смак-бо морква солодка - раджу проконтролювати кількість солі. Поперчити. Додати пасту. Все добре розмішати. Можна подавати посипавши пармезаном або іншим сиром
.Приємного апетиту!
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
7 серпня 2013 18:56
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656

Цікавіві починання!! Все смачно!!Бажаю успіху!!
Перейти на початок сторінки
Oksanochka
7 серпня 2013 21:11
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 38
Реєстрація: 16.05.2013

ICQ:--

Бали: 435
Ксенічка,
дякую))) такий стіл красивий))
Перейти на початок сторінки
Oksanochka
7 серпня 2013 21:44
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 38
Реєстрація: 16.05.2013

ICQ:--

Бали: 435
Oksanochka,

Торт "карамельна Прага" така смакота що пальчики оближеш)))

Перейти на початок сторінки
Oksanochka
7 серпня 2013 21:54
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 38
Реєстрація: 16.05.2013

ICQ:--

Бали: 435
Oksanochka,
Перейти на початок сторінки
Ксюха 80
8 серпня 2013 07:29
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 9
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 39
Реєстрація: 22.03.2013

ICQ:--

Бали: 128
Яка смакота,а оздоблення, просто,апетитно і вишукано. А рецептик можна! А з чого квіти зроблені? Дуже смачний тортик на вигляд,хочу попробувати спекти :m0554: :86a0: ,Ви молодець
Перейти на початок сторінки
Darka
8 серпня 2013 07:43
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Карамельна прага,виглядає гарно,смачно.Хочеться рецепт :bully:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Oksanochka
8 серпня 2013 08:09
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 38
Реєстрація: 16.05.2013

ICQ:--

Бали: 435
Ксюха 80,
Спасибі. Рецепт спробую викласти сьогодні в стрічку би тут не можна
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 03:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 34
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100