Знову худнемо до пляжного сезону?? Мені не скільки вагу треба скинути, як об"єми зменшити - от із цим проблема))) Що я вже не перепробувала)))) Чи то у мене сили волі не вистачає, чи то вже вік просто))))
Скакалка краще за дієту (газета "Добрий лікар"-прочитала і ділюсь з вами) Стрибки зі скакалкою не лише сприяють схудненню, але й дуже добре впливають на загальний стан організму. При чому за енерговитратами такі заняття перевищують біг. Перш ніж почати заняття зі скалкою, необхідно підібрати її довжину, тоді працювати зі скалкою буде просто, а навантаження буде більшим. скакалка довжиною 210 см - відповідає зросту до 152см 250 см - зросту 152-167 см 280 см - зросту 167-183 см 310 см - зросту понад 183 см Вправи потрібно починати з найпростіших стрибків, під час стрибка тулуб має бути зафіксований, задіяні тільки ноги, передпліччя та зап"ястки.
І ще стрибки зі скалкою дозволяють спалювати 200 ккал протягом 15 хв. при інтенсивності близько 100 підскоків за хвилину.
Хто займається по вправах з передачі "Все буде добре"?
Я вже закінчила місяць вправ з Ігорем Обуховським. Ой! спочатку так всьо боліло шо ну! Ті вправи так бадьорять. З вчорашнього дня почала займатись з Анітою. Дуже мені подобаються ті вправи. Я ше трохи додаю вправи крім занять, маю в хаті перекладину На вазі я не бачу змін, от стоїть моя вага і ні туди ні сюди.... Я скакалку також маю, та не скачу, немаю де, але стрибки можна і так скакати без скакалки. Тренер мене вчив скакати без скакалки, бо так ноги не зафіксовані на одному місці, можна по всякому собі рухатись. Мені більше подобається без скакалки скакати, 500 раз без передишки і мош "вмерти"
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Не знаю, як точно правильно. Та я спочатку так і займалась по 10 хв. Відчувала по свому організмі, як малувато було, то доробляла собі вправи на турніку і всяке таке), а як змучувалась, то не робила нічого вже. Я думаю, хто починає тіки займатись, то буде нормально. Якщо виконувати всі вправи так як треба, то добряче можна натрудитись. Удачі Кіра!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!