Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Відповісти
 Рецепт: Пампушки до борщу з часником
oksenya75
12 листопада 2010 14:03
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381


а це пампушки за рецептом Натоньки. Смачні!!!!! Я хоч і боюсь дріжджового тіста, але ніби вдались)))
Перейти на початок сторінки
uliana_y
24 червня 2011 23:38
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
борщ зварила!!))Сьогодні з молодого бурячка!))А завтра планую пампушки такі пекти!!)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
lana
25 червня 2011 09:21
Повідомлення #23


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
oksenya75,
Не тільки пінгвінам пахне!!!! ММмммммммм!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
27 червня 2011 22:02
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621



--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
2 липня 2012 17:41
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Натонько!!!
Дуже дякую за шикарний перепис пампушок,надзвичайна смакота!!
Такі м"якенькі і до борщу,-супер!

Перейти на початок сторінки
yabloko71
2 липня 2012 19:30
Повідомлення #26


Молода господинька
  • 34

Репутація: 4
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 2.06.2011

ICQ:--

Бали: 116
А я дріжджову випічку змащую жовтком, розведеним чайною заваркою (прочитала десь колись, ніби в польському журналі), бо білок не дає кольору на випічці, а сам жовток дуже густий
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
2 липня 2012 21:15
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: yabloko71
бо білок не дає кольору на випічці,

Повністю згідна з Вами.
Білком добре змащувати пекарську скульптуру-прикраси з прісного та дріжджового тіста для пасок і караваїв,-для гарного полиску(блиску),колоски та квіточки виглядають ,як лаковані.
А всі дріжджові вироби добре змащувати збитим яйцем,або жовтком,розведеним з молоком.
За ідею з чайною заваркою щиро дякую,обов"язково спробую :smile:
Перейти на початок сторінки
uliana_y
28 листопада 2012 16:04
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621

ось мої пампушки!!))))

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 07:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100