Любі дівчатонька господиньки! Допоможіть не досвітченому початківцю у виборі доброї кастрюлі. Хочу таку щоб тушити в духовці на плов, голубці і тому подібне, щоб була екологічна, не хочеться за не малі гроші "їсти метали". Допоможіть з типом матеріалу: 1. Керамічна 2. Литий алюміній з керамікою або тефлоном 3 Чавунна Хто якою користується в основному в духовці?
boikoot,я також один час була в пошуках та і далі не проти все нове і нове випробувати пораджу багатофункціональну.. каструлю wok для використання в духовці гарно підійде. Багато страв готуються дуже гарно в ній на плиті це і плов, і рагу і багато цікавих страв що потрібно швидко приготувати. Можна , якщо ставити в духовку накривати як фольгою..так і прикупити окремо або в наборі кришку.
Маю ще таку гусятницю( подарунок) та з нею потрібно бути дуже обережними під час миття, щоб не пошкодити покриття, так як це литий алюміній покритий керамічним антипригарним покриттям.
Дякую за пораду, справді чудова ідея , а де ви купували? я хочу замовляти через інтернет магазин. Чесно кажучи ще таких високих "вок" не бачила, зустрічались тільки сковорідки.... сьогодні по штудіюю інтернет
Кастрюлі з тефлоновим покриттям ліпше не купляти взагалі.Так як і сковорідки.Не дуже добрі вони для здоров я. В духовку добре мати чугунну,покриту емалью,бо тепер не знаю чи можна купити справжнього казана чугунного як колись були.Нехай ті чугуняки дорощі але то на довгі роки покупка.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Ксенічка що то в тебе за такий Wok, з чого він зроблений? У мене чоловік купив тоже але покритий тефлоном,він любить там жарити мясо і овочі.То його не можна потім відмити,все пригорає.Я хотіла викинути давно,але треба спочатку щось нове купити (бо буде крику повна хата ).Бачила такий wok тільки з ручкою з нержавійки,то думаю має бути добрий. ( Ручка для того щоб підкидати овочі а вони щоб падали на плиту,на підлогу.Це коли чоловік готовить )
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
, а де ви купували? я хочу замовляти через інтернет магазин. Чесно кажучи ще таких високих "вок" не бачила, зустрічались тільки сковорідки.... сьогодні по штудіюю інтернет
Може згодиться, подивіться тут посуда ВОК Чогось більше довіряю вітчизняним виробникам, а також пишуть, що товар сертифікован.
В духовку добре мати чугунну,покриту емалью,бо тепер не знаю чи можна купити справжнього казана чугунного як колись були.Нехай ті чугуняки дорощі але то на довгі роки покупка.
Як для мене то кращого казанка за чугунну,для голубців і тушити овочі чи м'ясо то нема правда дійсно важко найти добрий чугун,а то продають якись сплав подібний на чугун