Христя вітаю з покупкою, бренд справді дуже добрий, продаються в кращих магазинах в США, коштують досить дорого приблизно 200-300$. Рада що є можливість придбати на Україні щось дешевше, бо як тато мені ціни говорить то мозги в трубочку закручуються :))
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Хто,чим хвалиться, а я туфлями Як то кажуть,хто на шо слабий
Опачки! А я слаба і на обцаси, і на тиргове всьо! Туфлі - суперкласні! Ще б таку сумочку підшукати. А плаття може бути або чорне, або золоте! Ото ти будеш красуня! Звізда! Чоловік на забаві замість того, щоб гуляти і відпочивати - буде тебе пильнувати!
Цитата: LiLu
Но г ! мус тото дєло обмити,сама знаєш нашо Так шо ,юшт до Львіва на тих убцасах! шо нє Клубніка!?
То темка якраз для мене )))-щоб розпалювати моє, і так ніколи не згасаюче, бажання купити собі нове взуття)). Ну що ж, раз є тема-треба її підтримувати-хвалюся-знову купила собі нові чобітки, дуже тішить мене,що на розпродажі )). Я тепер, як няня Віка-розпродажі люблю. Чоботи на кожен день,тому каблучок невеликий і стійкий. А взагалі люблю височезні-та роки вже не ті,щоб так себе мордувати)),та ще й якщо з дітьми ходити приходиться.