наТуся, дякую,будем надіятись що прослужить довго)))
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
дуже корисна штука, тепер будете тиснути вітаміни зі всього, з чого тільки можна пробували готувати якісь коктейлі?
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
довге чекання варте такого результату!!)і я таку хочу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Можна замовити !????Скільки така радість коштує!???)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Чоловік робив сам,купляли тільки шурупи, ланцюг і лак,дерево теж мали своє.десь біля 500 грн. вийшло.
--------------------
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Улянко. в мене кум робить такі на замовлення, тільки трошки більшу лавку має...З установкою і доставкою до Львова коштую 1500 грн.Якщо тебе цікавить, то можу дати номерок.))) Ось подивись...
і я мріяла про гойдалку!!!!!!!!!!!!!!!!!сильно - сильно!)І тато зробив!!!!!!!!!! Фото буде потім!!!!!!!!Ще встановлюють)))))))
--------------------
--------------------