Цитата: ole4ka
Ірка-Шкірка а капусту пробували шаткувати? А від тієї насадки ,що на тісто я в захваті!
Оленько, в мене модель КМ 010 - це базова модель серії 010 без насадок - їх треба додатково купляти. Ще не купила, але збираюсь

.
Користуюся збивачками і блендером. Єдине, що не пробувала - руку карітана Гака (з пітера Пена) - як ми по-сімейному обізвали замішувалку для тіста

. Рештою, та й комбайном в цілому, безмежно задоволена!!!
Збивати тісто на бісквіт елементарно просто: вкдючаю духовку (форма вже стоїть готова), комбайн збиває білки, я - жовтки, підсипаючи цукор в комбайн, потім все легенько змішую, і поки духовка розігрівається - все готово - я його просто люблю

...