Ірусь, вітаю з обновкою!! Хай служить довго і приносить задоволення від роботи з ним. Ірунь, напиши, будь ласка, повністю назву моделі - може, і мені, якщо вирішу, Дід Мороз принесе таку штуку))))
Ірка-Шкірка,вітаю з подаруночком,нехай довго служить!Такий подарунок мрія кожної господині,тепер всі свої мрії в кухні порозвішуємо ,хай муляють хлопам очі.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Іра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Там тільки чого одні вінчики коштують!!!!!!! Бомба!!!!! То я розумію - "вєщь"!!!!! Шкода,що в мене не вийшло хоча б його пощупати Словом,шо тут скажеш??!!!!!!!!! Я навіть не знаю,як ти тому щедрому Миколаю маєш віддячити.... Ірусічка,нехай тобі ВІЧНО служить - щоб ще внуки мали А те,що ти з ним тепер найкращі друзі і велика сила - я не сумніваюся!!!! Вітаю з крутою покупкою!!!!!!!!!!!!!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Ірунь, напиши, будь ласка, повністю назву моделі - може, і мені, якщо вирішу, Дід Мороз принесе таку штуку))))
Оксанко, повна назва - KENWOOD KM 010. Ця модель, як на мене оптимальна на сімю. бо наступна - 020 - має чашу майже на 7л - то трохи забагато - хіба що на родину готувати ...
Цитата: Karolina
Такий подарунок мрія кожної господині,тепер всі свої мрії в кухні порозвішуємо ,хай муляють хлопам очі.
Дівчата! Комбайн Ірки-Шкірки дійсно супер!!!!! Я дивилася на такий: дійсно є моделі, які працюють вже по 50років!! Фірма знана - в мене хлібопіч їхня. Апарат повноприводний як джип - -одночасно може працювати (не знаю чи в Іриному, чи в тому що я бачила) 3!!!!! підключених частини-модулі. Наприклад: одночасно працює і блендер і м'ясорубка і овочерізка чи тістозамішувач. До кожного своє гніздо!! Так що Марічці і не тільки їй а й нам всім може душно стати -))) А ще більше від ціни, бо 5-8 тис грн - це не мало.+ ще іноді докуповувати насадки можна. Всього вона може: розкачувати тісто, робити макарони, тісто на лазанью, спагеті, молоти м'ясо, подрібнювати-різати як варене так і сире., соковижималка, картоплечистка, замішувати тісто, збивати креми, особливо цікава К-образна насадка, блендер і ще щось не памятаю Вона вже добре мені в око впала та штукенція!!! Правда хочеться, але ж і добре колеться...
І я вже давненько до нього приглядаюсь,хочу з насадкою для розтачування тіста,бо не дуже люблю це робити Навіть Миколайко грошей підкинув. Дивились у Івано-Франківську,то покищо найдешевше знайшли в Ельдорадо. Дівчата,хто знає де дешевше,то напишіть,бо завтра плануємо придбати.
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!