Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Бали: 1275
|
Дуже смачні кошички з картопляного пюре з грибним фаршем. Шинка робить їх ще смачніше й ситніше.
Інгредієнти для начинки: - 200 г грибів - 100 г шинки - 1 цибулина - олія для смаження
Для кошичків: - 500 г картоплі - 70 г сиру - 50 г вершкового масла - 4 яєчних жовтки - Сіль - Перець
Картоплю очистити, нарізати кубиками і відварити з додаванням солі. Поки відварюється картопля, приготувати начинку для кошиків.
Гриби обсмажити на маслі.
Шинку та цибулю порізати кубиками, додати до грибів, посолити, поперчити, обсмажити все разом. Остудити.
Готову картоплю збити в пюре, додати вершкове масло, яєчні жовтки і дрібно натертий сир. Все це ретельно збити.
За допомогою кулінарного шприца видавити картопляне пюре кружечками на заздалегідь підготовлений харчовий папір для випічки. Кошики змазати яєчним жовтком.
Поставити деко в духовку при температурі 180 градусів. Коли кошички підрум'яняться, дістати деко і наповнити кошики начинкою, посипати натертим сиром, і знову в духовку, але вже з начинкою на 15 хвилин.
Смачна і ситна страва. Рецепт з "готовим вместе"
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей! |