Грінки
Напевно усі без розбору люблять грінки, і ось я натрапила на цікавенький рецепт приготування нових грінок. І зразу хочу поділитись з вами рецептом неймовірної смакоти. Після приготування цих грінок, моя донечка сказала, щоб я їй готувала щоранку
Отже, нам потрібно:
скибочки батона (у мене був формовий білий хліб)
яйце – 1 шт.
цукор – за смаком
молоко – 100 мл (я лила на око)
росл. Олія – для смаження
сир – біля 100 г
сметана – 1 ст.л. (можна і без неї)
ваніл. цукор – трошки в сир і кляр ( це добавила від себе)
пару ягідок, можна і без них
В посудині я приготувала солодкий сирок (сир+цукор+сметана), можна було б взяти зразу готовий солодкий сирок або сиркову масу. В другій посудині злегка збила яйце з молоком і цукром. Потім беремо скибочку батона і кладемо сирок, я ще поставила пару ягідок малини, а потім зверху другою скибочкою батона накриваємо (отримуємо закритий бутерброд), обмакнути в солодкому клярі і обсмажити з двох сторін.
Гарячі, ароматні гріночки подаємо з кавою, чаєм, молочком….
Відкушуєш, а там – найніжніший, “тающий” сирок…
Неймовірна смакота, спробуйте і ви.
Рецепт взяти з
lugamama від Кофеманки, за що їй велике спасибі!
Ось і вам кусочок, прошу до столу
Смачного!!!!