Бефстроганов
1 кг. телятини,
2 цибулини,
150 гр. сметини,
20 гр. борошна,
60 гр. вершкового масла.
М'ясо нарізати поперек волокон на шматки товщиною 2 см. Відбити трішки менше, ніж на відбивні. Нарізати як на домашню лапшу. Обжарити на маслі хвилин 5-7. Окремо піджарити цибулю, яка нарізана кільцями. Додати до цибулі піджарене м'ясо, жарити ще хвилин 7-10. Дістати із сковороди, до м'ясного соку, що залишився в сковорідці додати борошно, розмішати, обжарити 1 хвилину, додати сметану, протушити 1 хвилину. Повернути м'ясо до соусу, прожарити ще пару хвилин. Поперчити, посолити.
Смачного!