Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Баранина з овочами у червоному вині., як дієтично приготувати недієтичне м'ясо
Магда
24 лютого 2013 18:58
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 50
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 79
Реєстрація: 8.12.2012

ICQ:--

Бали: 1063
Баранина з овочами у червоному вині.


1 кг. баранини (можна філе, а можна й з кісточкою),
1 корінь пастернаку,
1 корінь петрушки (великий, або 2 маленьких),
2 морквини,
3 стебла селери,
300 мл. червоного сухого вина,
200 мл. води,
свіжемелений чорний, духмяний білий перець,
гвоздика,
сіль.

Баранину розділити на порційні шматки, обжарити на сухій гарячій сковорідці. Перекласти в глибоку сковороду чи казанок. Всі коріння нарізати кружальцями, стебла селери - на шматки товщиною в 1,5 см. На сковорідці після м'яса залишився вижарений сік та жир - в цьому соусі на великому вогні обжарити овочі, в кінці додати вино, перемішати, додати до м'яса. Додати води, щоб м'ясо було до половини покрите рідиною. Тушити на маленькому вогні до готовності м'яса (години дві, дві з половиною). Я для цієї страви маю спеціальний девайс - скороварку. Така велика товстостінна каструля, яка герметично закривається, і в якій утворюється дуже високий тиск. В скороварці баранина готується 25 хвилин. Виходить дуже смачно.

[attachment=59165]

--------------------
Дрібниць не буває
Перейти на початок сторінки
KASYA
24 лютого 2013 19:03
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Ще ніколи не готувала баранину - а ваша виглядає дуже апетитно!

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Магда
24 лютого 2013 20:29
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 50
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 79
Реєстрація: 8.12.2012

ICQ:--

Бали: 1063
Kasya, раджу спробувати. Зазвичай, в баранині людей відштовхує специфічний запах та надмірна жирність. Але тут вино робить м'ясо ніжним, овочі "з'їдають" запах, а відсутність жиру при приготуванні не переобтяжує і так досить жирне м'ясо. Вже що мій чоловік до запахів вибагливий, а тут смакує з задоволенням :wink:


--------------------
Дрібниць не буває
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 86
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100