Свинина тушена з морквою, яблуками та апельсинами.
[attachment=589268]
Кусочок м"яска нарізаємо на шматочки.Ріжемо цибульку півкільцями, а моркву скошеними кружальцями.
В жаровні нагріваємо олійку і обжарюємо цибулю , додаємо м"яско, потім моркву.І так нехай 5 хвилин протушаться.
Посолимо, поперчимо і залиємо водичкою, щоб покрила м"яско ( так на см 1,5 вище.)Накриваємо кришкою і тушимо годинку на маленькому вогні.
Тим часом ближче до закінчення тушкування окремо на сковорітці обсмажити, порізані сигментиками і обваляні в муці яблучка і часточки апельсин.Додаємо це вже до готового м"яска і нехай хвилин 5 побуде все це на вогні. І вуаля...все готово... Смачного Вам!!
Фото звичайно так собі...думаю згодом додам щось то симпатичніше..