Досвідчена господиня
Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011
ICQ:--
Бали: 1656
|
Грибна юшечка-супчик.[attachment=581893] Замочимо на годинку жмінку грибочків білих.
Поставимо варити на 1-1,5..
Обсмажимо цибульку та морквочку на маслі , можна й часничок і додамо до юшки, солимо, перчимо, дамо 2шт.духмяного перчику .
Почистимо картопельку, поріжемо дрібненько і сюди ж так ще на хвилин 10-15.
Як буде готово, беремо вершки, розведево їх злегка кількома ложками холодної юшки і добре збивши виливаємо через ситечко в каструльку.Як почне злегка булькати :)) виключаємо:) Якщо хочеться ще більш густішої консистенції, можна до вершків під час збивання додати з дві ложки присмаженої муки.
За бажанням додаємо зелень.Я люблю петрушку додати:)
Отак простенько але дуже смачненько |