Торт "Горішок"
Тісто:
9-яєць
200г.-Горіхів (Тертих)
2-3ст.л.-сухарів
1п.-порошоку до печева
1п.-ванільного цукру.
Розділити жовток від білка,цукор+ванільний цукор перетерти з жовтком і додоти сухарі і порошок до печева,перемішати ,додати горіхи і додати вже збиті білки добре перемішати.Пекти 45 хв. при якій температурі сказати не можу бо градусник неробить приблизно 170-180 градусів.
Крем:
4-яйця
1п.-ванільного цукру
250г-цукру
3ст.л.-муки
1ст.л.-крохмалю
0,5л.-молока
3п.-масла
Вибити яйця додати ванільний цукор+звичайний цукор(перемішати)+муку+крохмаль(перемішати)+молоко,поставити на вогонь і мішати поки не закипить(загусне)мішати треба скоро бо крем підгоряє.Коли вистине перетерти з масло.