Сирні скони чудово смакують до ранкової кави. Рецепт з cookingbox.ru Потрібно: 175 г борошна (в оригіналі 125 г пшеничного і 50 г кукурудзяного борошна); 1 ч.л. розпушувача; щіпка солі; чорний мелений перець; 90 г твердого сиру; 1 яйце; 50 мл молока + 2 ст.л. для змащування; 50 г розмягшеного масла; Приготування: 1. Яйце збиваємо вилкою, змішуємо з молоком та маслом. Борошно перемішуємо з розпушувачем, сіллю та перцем. Сир натираємо на грубій тертці та додаємо до борошна, перемішуємо, додаємо яєчну масу та замішуємо тісто. 2. Скони можна сформувати руками або розкачати тісто в коло і вирізати трикутники. Викладаємо скони на деко та змащуємо верх молоком. 3. Випікаються скони в розігрітій на 200 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин.
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: