Досвідчена господиня
Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011
ICQ:--
Бали: 1656
|
Таку страву Ви всі готуєте та додам як доповнення до Ваших .Називають частіше їх зразами та можна й так як кому заманеться
Відварюю картопельку, розминаю на п"юре, додаю яйце, кілька ложок молока,масло ложечку,перчу, солю.Вимішую.І формую на долоні палянички на серединку викладаю начинку і защипую , як каже мальота крайчики.Чуть приплюсну, можна обмактути в сухарі і обсмажую на добре розігрітій сковорітці.
А начинки роблю завжди різні, ось мої варіанти: Номер один :: , саме частіше , під назвою "Чим багатий холодильник".Що знайдеться такого цікавенького, що можна покласти до середини, то і беремо . Номер два, :: відварене м"яско, як залишиться кусочок після варіння бульйончику, його прокручую. додаю часничок та ложку притушеної цибульки і готово.
Номер три , це мої улюблені відварені білі грибочки, перемелені з смаженою цибулькою.Якщо варю грибну юшку, однозначно чуть грибочків смикну і до інших страв Номер чотири : , це будь яка зеленинка з потертим твердим сиром.
Номер п"ять, це "гриби невидимки.Так як мальотам до шести років категорично не рекомендують давати гриби, а запах по всій кухні і аромат, і щоб не сумували діти,що їм щось забороняють, роблю ось яку начинку.Беру кілька ложок гречки відвареної,солю, додаю тертий твердий сир, вимішую і кладу в наші картопляні сюрпризи для діток.Не так часто їм перепадає така страва так як чуть обмежили ми жарені страви для них:)
Це той мінімум , що посилає фантазія коли відкриваєш холодильник з запитанням в думці:" А щоб то так собі сьогодні приготувати? Смачного Вам. Додала і я свою розповідь до Ваших дівчата. |