Піца від Маргарити
160г борошна
40г манки(беру італійську,вона з твердих сортів пшениці)
0,7ч.л морської солі
2ст.л оливкової олії
1,5ч.л сухих дріжджів
106г тепла вода
З цих інгридієнтів замісити тісто,дати підрости 1годину. Можна все в хлібопічку на режим тісто.Начинка хто з чим любить!
Деко змастити трішки оливковою олією,тісто розпрямляємо руками,формуючи краї,на тісто кладемо соус(помідори перетушенні з болгарським перцем на оливковій олії,вкінці додати зубець часнику),дальше шарами кладу;моцарелу,курячу грудинку відварену і порізану,шампінйони сирі,кукурудза,зверху посипаю трішки тертим пармезаном та орегано. Випікати на max t 10-12хв.Тісто дуже смачне