Взагалі з бужениною треба повозитися- нашпигувати часником, морквою, салом, залишити промаринуватися. Сьогодні продавчиня одного з магазинів порадила мені приправу в комплекті з рукавом для запікання
Як і всі ми тут, я люблю експериментувати, тому, не вагаючись, купила приправу, 700 г м"яса, як за рецептом ( узяла телятину). Відразу зауважу, що й рукав, і самі спеції розраховані на більшу кількість продуктів, тому половина приправи залишилася для іншого разу. М"ясо помила, засипала половиною спецій, ложку муки, як радили в інструкції, щоб краще трималися спеції, не додавала (зроблю наступного разу), а от вина додала (домашнього). Картоплю розрізала начетверо, посолила і теж помістила в рукав.
Запікала при 240 градусах приблизно 40 хвилин.
Картоплю притрусила прованськими травами. Страва й справді вийшла соковита, духм"яна, м"ясо- ніжне. Смачно...