Страва яку гості просять...і чекають.Не так багато заморочок...а смачно.. Замочити на ніч промиту фасольку.Зранку відварити.Тим часом відварити білі сушені гриби( я люблю мати і відвар і самі гриби готовими в морозильній камері)На сковорітці протушити порізані гриби з цибулькою та часничком, до них висипати відціджену фасольку і нехай потомляться разом хвилин так 5, далі заливаємо вершками (добре домашніми) та залишаємо ще на вогні хвилин на 10.От і все.Можна використати і інші гриби які вам смакують.
Ще я люблю дуже страву грузинської кухні, яка готується з вареної фасолі темної дрібної, яку на сковорітці протушую на олії з подрібненими кінзою та посіченими горіхами.Все солю та перчу до смаку.Одна з моїх улюблених страв.