Цього пляцка я знайшла у "Кулінарних секретах сестри Ольги" і дуже ним задоволена.Хочеться вірити ,що і вам пригодиться.
Коли пекла другий раз до білків давала кокосову стружку, ще маю практику додавання мигдалевої підсушеної стружки, дуже гарний смак.Якщо експериментувати з повидлом , або замісь нього додати фрукти в свому соці смак пляцка просто казковий.Спробуйте. Смачного Вам. ТУТ:)
Ксенічка щей як пригодиться. Дякую за рецепт. Буду печи чоловікові на день нард.різні пляцки і буду гостям давати додому кульок з солодким .Як вдома на празник.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Ксенічка щей як пригодиться. Дякую за рецепт. Буду печи чоловікові на день нард.різні пляцки і буду гостям давати додому кульок з солодким .Як вдома на празник.
Darka, буду рада якщо рецептик приглянеться, а те що все вийде гарно сумніву нема. Так що гості будуть щасливі від такого подаруночка гарної господині!!