Печиво подають з різними кремами і варенням.
Мука-4 склянки (250 гр)
цукор-0,5 склянки
розпушувач-2 столові ложки
сіль-0,5 чайної ложки
апельсинова цедра-1 столова ложка
масло сливочне (холодне)-350 гр
яйця-4 шт (великих)
вершки-1 склянка
журавлина сушена-1 склянка
пудра-0,5 склянки
апельсиновий сік-2 столові ложки
Включити духовку на 200 градусів.Муку,цукор,розпушувач,сіль,цедру покласти в чашу міксера і на самій низькій швидкості перемішати.Масло порізати кубиками 1 см на 1 см,добавити,перемішати так щоб масло було як горошини (це саме головне в печиві).Яйця збити вилкою, до них добавити вершки і порціями добавляти в тісто,міксер працює на малих оборотах.Журавлину обваляти в жменьці муки, добавити до тіста.Стіл підсипати мукою,тісто викласти і руками просто згорнути до купи (не місити).Розкачати товщиною 1см-1,5 см. витиснути любою формочкою або нарізати на трикутники.Змастити яйцем і посипати цукром.Печи 25 хвилин.Пудру змішати з апельсиновим соком і коли печиво трохи вистигне, ложкою полити зверху.