Порадуйте своїх коханих чоловіків гарною м"ясною стравою.
Беремо гарний кусок свинини!!
Добренько натираємо його сіллю, перцем, червоним гострим перчиком,потертим часничком і приправою з тертої скоринки гранату..якщо такої не знайдеться на смак це не вплине:)І так хай полежить годинку або дві:)
Далі за бажанням можна обсмажити на розігрітому маслі кусок м"яска , а можна одразу ставити тушитись в духовку.
Викладемо наше відпочивше м"яско в жаровню на подушечку з почищених та порізаних дольками яблук, на кружальця моркви та кураги і залиємо сумішшю вершків та молока ..для прикладу пів літри вершків та пів літри молочка, все підсолити та поставити в духовку і так при t 200 нехай потушиться 1,5 години.(накрити фольгою і так хай годинку буде ,а вже далі щоб рідина випарувалась відкрити)
Гарно подавати цілим куском і вже порційно розрізати біля столу. Гарніру як такого ця страва не потребує так як є їстивна подушечка:)), але за бажанням можна щось вигадати:) Смачного.