Відбивні з індичого філе з ананасомІндиче філе помити, порізати і злегка відбити.
Замаринувати з улюбленими травами (орегано, чебрець, базилік), 1 ст. ложкою соєвого соусу, 2 ст. ложками майонезу, 4 зубками часнику видавленими через часникодавку, сіль і перець до смаку.
Маринується 1 год.
Смажити до готовності в розігрітій олії, попередньо запанірувавши в муці і яйці.
Скласти на тарілку, на кожну відбивну викласти кільце ананасу
Зверху затерти твердим сиром і поставити на 2-3 хв. в мікрохвильову піч або духовку, щоб розплавився сир.
Нам було смачно. Ідея рецепту з інтернету, здається з prigotov-ponravitsa.com, зі змінами.