Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-13 Ловись рибко велика й мала
olga
10 листопада 2009 09:01
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Olenka
готувала я такі котлетки.

600-700 г філе риби(я мала пангасіус)


По опису звучить,що котлетки мали би бути смачними. smile Тільки запитання. Що то за риба така пангасіус?
Перейти на початок сторінки
Olenka
10 листопада 2009 12:07
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Рибка звичайна,у нас в супермаркетах завжди є в продажу.З іншої ще ці котлетки не готувала.
Перейти на початок сторінки
Ludany
11 листопада 2009 09:57
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Котлети можна готувати з любого філе,тільки щоб не було дуже водянисте.Я недавно готувала з філе гренадера,воно дуже водянисте,то котлетки трішки розпливлись,хоча в цілому були смачні і ніжні.
Перейти на початок сторінки
gutka
13 листопада 2009 13:37
Повідомлення #14


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
філе риби порізати на довгі смужки, посолити, поперчити, скропити соком
лимонна, покласти шматочок твердого сиру, моркву по-корейські та
загорнути рулетиком, скріпити зубочисткою викласти до вогнетривкої
форми, зверху змастити майонезом та запікати до готовності
Перейти на початок сторінки
gutka
13 листопада 2009 13:38
Повідомлення #15


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Добра риба


на 1 кг риби (свіжоморожена скумбрія або оселедець)

потрібно 0,5 ст. ложки солі, 1 ст. ложка олії та по 5 духмяних горошин перцю, лаврових листочків, гвоздик, горошин гіркого перцю

рибу почистити,помити, порізати на порції і викласти на дно сковорідки (чи каструлі з грубим дном) розрізом вниз, залити до половини шматка риби води додати спеції закип"ятити тоді вогонь зменшити та варити 4 години (якщо вода буде викіпати то треба підливати) Це дуже легко готувати та смачно.
Перейти на початок сторінки
gutka
13 листопада 2009 13:42
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
і ще мій улюблений салатик

Салат з риби


500 г вареної риби(філе), 200 г твердого сиру, по 1/2 бан. зеленого горошку та кукурудзи, сухарики з білого хліба, майонез, цибуля, зелень петрушки.
Філе риби поділити на шматочки, сир подрібнити на крупній тертці, горошок та кукурудзу відцідити . Все викласти почергово риба-смажена цибуля-сир-майонез-сухарики-майонез, а зверху на тарілочці одну половину викласти горошком іншу кукурузою. Оздобити листками петрушки.
Перейти на початок сторінки
Іванка
13 листопада 2009 17:01
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Риба в сухарях
500 гр філе любої риби порізати на куски середньої величини Полити лим.соком,посипати приправами ,посолити,поперчити. Фольгу змастити олією викласти куски риби зверху рівномірно викласти хлібну масу
Хлібна маса :тостерний хліб нарізати маленькими кубиками,тв. сир(150гр)натерти на терці додати 2 ст л олії,трохи дрібно нарізаної петрушки і 1з часнику Рибу запікати в духовці 20-25 хв Фольгу закривати по бажанню якщо не закривати то хлібні кубики будуть хрустящими ,а плотно закрита риба запечется швидше ,але хліб буде мягким
Перейти на початок сторінки
Іванка
13 листопада 2009 17:11
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Риба з овочами
Смажимо цибулю туди додати моркву (терту на терці ) трохи томат пасти
Рибу порізати на куски скропити лим.соком,посолити,поперчити.
У каструлю складати шар цибулі з морквою шар риби і т.д. тушити до готовності
Перейти на початок сторінки
gutka
13 листопада 2009 18:29
Повідомлення #19


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Люба дуже дякую за рецепт приготування скумбрії на грилі, я сьогодні приготувала на вечерю - дууууже смачно
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
13 листопада 2009 19:06
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Іванка, я так само філе риби з овочами тушу.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 22:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100