Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пастрома з індичого філе у винному маринаді
KASYA
5 лютого 2013 20:45
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
[/b][/u][center]
[b]Пастрома з індичого філе у винному маринаді[/center]

Потрібно:
Індиче філе - 2 штуки (вагою близько 1 кг кожна)
Вино червоне сухе - 2 склянки
Гірчиця в зернах - 2 ст. ложки
Лавровий лист - 3-4 шт.
Часник - 6 зубчиків
Перец горошком - 1 чайная ложка з вершком
Мед (рідкий) - 2 ст. ложки
Паприка (або перець мелений) - 1 столовая ложка, якщо перець - 0,5 ст.ложки
Розмарин - 0,5 чайної ложки
Сіль - 1,5 ст. ложки

Філе гарно вимити, якщо є якісь хрящики чи залишки кісточки, акуратно вирізати, поклати на друшляк стікати.
Вино змішати з медом, спеціями, сільлю, перцем, видавленим через часникодавку часником. Якщо мед не рідкий, то прогріти, щоб розчинився. Охолодити.
Викласти філе в каструлю, чи інший посуд з кришкою, залити маринадом, маринад повинен покривати м"ясо повністю і залишити на добу в холодильнику.



Перед запіканням скрутити кожне філе в рулет, скріпити шпагатом.


Далі згідно рецепту, духовку потрібно нагріти до 250 градусів. М"ясо покласти в жаростійкий відкритий посуд і поставити в розігріту духовку на 25 хвилин. По закінченні часу запікання, виключити духовку і залитити там м"ясо охолоджуватись.[u]


Але тут пішли мої зміни. По-перше, по цьому рецепту філе було куряче, я замінила індичим.
Запікати філе я ставила у не розігріту духовку, так як в мене скляна форма і я боюсь, щоб у розігрітій вона часом не лопнула.


Отже, розпалюю духовку і ставлю форму з філе запікатись. Запікала при середній температурі 1 год., тоді збільшила температуру і залишила ще хв. на 10, що філе зарум"янилось. Виключила газ і залишила оходжуватись до ранку.



Вийшло сухеньке філе, нам сподобалось, були гості - їм теж.
З сайту "Шустрый повар".

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 116
Гостей: 112
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100