Пляцок "Rzeszowiak от Aleex"
рецепт з інтернету
Тісто:
Мука-250 гр
Маргарин-250
Цукор-100 гр
Яєчні желткт-2 шт
сметана-3-4 ст.л
порошок для випічки-1 ч.л
Макова маса:
Мак-250 гр Цукор-1\2 ст Яйце-2 шт Аромат мигдаля небагато Масло вершкове -1 ст.л Мед-1 ст.л
Горіхова маса:
Волоські горіхи-350 гр Цукор-3\4 ст Масло вершкове-1 ст.л Молоко-1\2 ст Яєчні білки-2 шт
Сирна маса:
Сир-0.5 кг Масло вершкове-200 гр Яйце-6 шт Цукрова пудра-40 гр Родзинки-100 гр
Ванільний цукор Ванільний пудинг(заварний крем)-1 шт Мука-1 ст.л Шоколадна глазур
Тісто Всі інгрідієнти змішати і замісити тісто.Потім тісто помістити у форму,де вже є пергамент.І поколоти вилкою.Випікати 15 хв
Макова маса
Перетерти мак , додати всі компоненти окрім білків.Білки збити в міцну піну і додати до макової маси.
Горіхова маса
В молоко додати цукор і вершкове масло.Закипятить,добавить подрібнені горіхи.Охолодити.Взбить яєчні білки,аккуратно перемішати.
Сирна маса
Сир розтерти, змішати з розтопленим маслом. Білки відокремити від жовтків і збити їх в міцну піну.Всі продукти змішати, збиті білки вводити в останню чергу
На випечений корж кладемо по черзі макову масу і горіхову масу.
Зверху викласти сирну масу.Пекти 70-80 хв при t 170 градусів.Коли вистигне полити помадкою
я пекла все разом-виклала складники на тісто сире і пекла.