Найпоширеніший вид торта для хлопчика,це торт Машинка! Їх безліч видів і моделей,кольорів і форм:)Отож показуємо свої Маквінчики,джипи,автобуси і буси,БМВ і Мерседеси..що у кого є,аби було чим похвалитися:)
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
інна,Ну... не позорище.Трохи недоліків є- але з часом і наступним кожним тортиком вони пройдуть. Колір і форма хороші, просто трошкиакуратніше деталі(типу білого вікна) вирізати і трохи рівняти докладніше. І красота буде! Машинка- то є складний тортик.Ну ,для мене точно.
chajka,Тут немаю ні що добавити, ні що відняти. гарно. акуратно, все добре! Таксамо роблю "рельєф"вікон і дверей намастиці просто стеком чи ножом"тупою" стороною.-Самий оптимальний і швидкий варіант. Іра -ти молодець! Все в тебе добре виходить і"талант на ліцо"!
то якраз про мене , але той мій бус , то поки найкраще , що я зробила з автотранспорту . Нінок, дякую за гарний коментар , приємно, коли хвалять.
Цитата: нінок
Таксамо роблю "рельєф"вікон і дверей намастиці просто стеком чи ножом"тупою" стороною.-Самий оптимальний і швидкий варіант
Вже не раз так пробувала, проте мастика назад відпружинювала, а цього разу то дуже легко малювалося і рел"єф залишався. Мабуть тому, що мастика була свіжо-замішана.
Та .Ірунь, то треба свіженьку(не"дубову") або таку мяку і добре-добре розімяту , якщо після холодильника.Можна потім ще "раз пройтись" по тим лініям,якщо рельєф не дуже видно.