Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Niсole"
Яілатан
29 січня 2013 00:04
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Торт "Niсole"


Як і обіцяла напишу рецептик цього тортик. Тортик смачненький, легенький для любителів мусів з легеееенькою кислинкою, тобто для мене.
Отже нам потрібно:
Шоколадний бисквіт без муки:
4 білка;
60гр цукру;
2 жовтки;
35гр масла;
140гр темного шоколаду;

Ванільний крем:
125гр вершків жирністю 36%;
125 мл молока;
1 стручок ванілі;
20гр кукурудзяного крохмалу;
40гр цукру;
1 жовток;
10гр масла.

Мус з чорної смородини:
6г желатину;
100гр чорної смородини перетертої через сито;
100гр цукру;
30мл води;
30мл виноградно-яблучного соку;
150мл вершків;
2 жовтки.

Желе з чорної смородини:
80гр чорної смородини перетертої через сито;
80гр цукру;
65мл виноградно-яблучного соку;
6гр желатину.

Шоколадний крем "Шантіль":
125мл вершків;
75 гр темного шоколаду.

Приготування бисквіту:
Розігріти духовку до 210градусів.
Білки з бити з уцкром до стійких піків.
Окремо збити жовтки і акуратно ввести їх в білкову масу;
Розтопити шоколад, остудити і ввести в яєчну суміш разом з м"яким вершковим маслом, акуратно змішуючи, щоб була пишною.
Масу розділити на дві частини і викласти на протвінь застелений пергаментом, розрівняти тонким шаром.

Випікати 7-10хв.
Приготування ванільного крему:
Змішати в каструльці молоко,вершки і насіння однієї палочки ванілі.
Довести до кипіння і зняти з вогню.
Крохмал розмішати з цукром і жовтком.
тоненькою цівкою влити гаряче молоко безперервно помішуючи.
поставити на вогонь і довести до 85градусів.
Зняти з вогню, добавити вершкове масло. перемішати, остудити, накрити харчовою плівко і поставити в холодильник.
Охолоджений крем збити на маленькій швидекості до гладкої маси.

Мус з чорної смородини:
Желатин замочити в холодній воді.
Жовтки розтерти.
В мисці змішати пюре, воду, сік і цукор.
Довести до кипіння і варити протягом 1-2хв. при постійному помішуванні.
Зняти з вогню і ввести тоненькою цівкою, помішуючи в жовтки.
потім все вилити назад в каструлькуі при постійному помішуванні довести до 85градусів.
Желатин підігріти, влити його в масу і розмішати. Охолодити.
Вершки збити до стійкої пишної піни і з'єднати з кремом з чорної смородини.

Желе з чорної смородини:
Желатин замочити в холодній воді.
В каструльці змішати пюре, сік, і цукор. Довести до кипіння.
Зняти з вогню, добавити підігрітий желатин і розмішати.
Охолодити масу.

Вилити тонким шаром на мус. В холодильник до застигання.
Шоколадний крем "Шанталь".
Шоколад розтопити і охолодити.Вершки збити до стійкої пишної маси і з'єднати з шоколадом.

плавно перемішати в поставити в холодильник, щоб крем схопився.
Тепер збираємо тортик)))
Шоколадний корж, ванільний крем, шококорж, мус з чорної смородини, желе з чорної смородини. Боки обмастити шоколадним кремом.
Форма діаметром 18-20см.
Мої зміни:
Я не робила коржі з цього тортика. Спекла шоколадний бисквіт і розрізала його на двоє, трохи кривенько вийшло.
Роботи виглядає багато, але за дві години я справилась. Пекла на пробу півпорції. Нам сподобалось.
Фотка трохи не гарна, фотографувала вже в гостях.
Рецепт тортика з ЖЖ "Сладкий мир".
Перейти на початок сторінки
Кіра
29 січня 2013 10:24
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
Нічого собі рецепт...скількти по часу ви його готували????
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
29 січня 2013 10:28
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Яілатан
Роботи виглядає багато, але за дві години я справилась.
:smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
galalviv
29 січня 2013 10:49
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Одразу і я прозвітую-пекла-смакота неймовірна !!!!! А приготування займає не так вже і багато часу,я спочатку теж злякалася,коли побачила рецепт.В мене він трошки по іншому зроблений,щоб можна було покрити його мастикою
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
15 лютого 2013 11:40
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
І я робила цей тортик, все строго по рецепту



Коржі без муки мені дуже сподобались, дуже шоколадний смак підкреслює у торті. Дуже ніжний тортик, а роботи дійсно не дуже багато, за три години вже все готово, і результат того вартий. Пробуйте і насолоджуйтесь!!! :3fb:
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
15 лютого 2013 14:12
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
[attachment=584121]
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 16:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 48
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100