Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Філе скумбрії запечене з овочами
KASYA
27 січня 2013 00:25
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Так як у мене трохи народ в хаті "балуваний", хоче рибку без кісточок, то я
роблю ось таку скумбрію.

Філе скумбрії запечене з овочами [u][/u]

На 3 скумбрії потрібно:
1 середня морква, 1 середня петрушка, четвертинка невеликої селери, четвертинка невеличкої савойської капустини, 1 середня цибулина, 1 невеличкий порей, сухі трави: чебрець, базилік, орегано, петрушка, сік половини лимона, сіль (в мене морська з часником), перець, кукурудзяна олія.
Скумбрію розморозити, почистити, помити, зняти шкірку і відділити від хребта і решти кісточок. Готові філе посолити з внутрішньої сторони, поперчити, натерти сухими травами і соком лимона, залишити на 15 хв.
Тим часом та крупній терці натерити моркву, петрушку, селеру, порізати півкільцями цибулину, капусту і поставити тушити на кукурудзяній олії. Порей порізати.

На фольгу поклати одну половинку скумбрії (1 філе) виклати тушені овочі на них порей, зверху покласти другу половинку скумбрії.

Фольгу закрити пакетиком і покласти у форму для запікання.
. Поставити у духовку на середню температуру на 20 хв., через 20 хв. фольгу відкрити і залишити у духовці ще на 5-10 хв.
. Таке філе смакує і гарячим і холодним.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Soni
27 січня 2013 12:08
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: KASYA
Філе скумбрії запечене з овочами



Дуже смачна рибка, роблю таку дуже часто тільки селери в мене ніхто не їсть, я роблю з грибочками, затираю зверху сиром , а решта як в рецепті, смакує як холодна так і гаряча.
Перейти на початок сторінки
KASYA
28 січня 2013 19:58
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Soni, так, таку скумбрію роблять багато людей зі своїми варіаціями. В мене селеру люблять усі і дуже, люблять також і грибочки, але чоловік гриби їсти не може (в нього проблеми з кишківником і підшлунковою), отож яїх використовую дуже рідко.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
28 січня 2013 22:26
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: KASYA
Філе скумбрії запечене з овочами [u][/u]

смачненька рибка, і я роблю схожу.
Мені сподобалась ідея з додаванням капусти і селери.Хочу спробувати Ваш рецепт :winked:
Дуже вдячна за детальний опис і МК по приготуванню)
Чудові фото!
Перейти на початок сторінки
KASYA
29 січня 2013 23:39
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Майя, дякую! Якщо у Вас люблять селеру - то сподобається, хоча коли вона тушена, то її яскраво виражений смак так сильно не відчувається, а капуста додає своєрідну м"якість.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Darka
30 січня 2013 06:34
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Рецепт гарний і смачний,шкода що в нас не можна купити скумбрії свіжомороженої.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 лютого 2013 10:17
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дуже сподобалася рибка - селеру любимо всі, тому додаю її до усіх зупок-бульйонів.
Запікала також в скляній формі, але просто накрила кришкою від форми - то потім мусіла трошки її розвернути, бо багато рідини знизу було - щоб випарувалася.




Перейти на початок сторінки
KASYA
9 лютого 2013 16:19
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Іринко, дуже рада, що спобовалось. Мені дуже приємно, що така вправна і вміла господиня скористалась і моїм рецептом. :wink:

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 113
Гостей: 112
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100