Я також цікавилася питанням профілактики та лікування від паразитів, тому назбирала в
щоденнику трохи інформації про те, як їх позбуватися.
Хоча останнім часом одній дитині даю пити "Лімфосан Е" (суміш трав, перемелених на муку), а найменшій мені рік тому порадили крапати тричі на день натще "Епам 7" (настій трав на основі прополісу) протягом 40 днів. Помагає - перевірила на дітях.
В "Амріті" також є різні засоби на основі трав від різних видів паразитів - бо я не маю маю терпіння
мішати трави, запарювати їх, легше випити готову суміш чи капсулу з пресованими травами.
І - обовязково усім, хто шукає інформацію про боротьбу з паразитами, раджу почитати книгу Надії Семьонової (Надежда Семенова) "Очистись от паразитов" - у неї ще й дві школи-санаторії є - одна в Криму, інша - в Сочі. А усі, хто не має можливість поїхати на лікування, може лікуватися сам по книзі - там все розписано, до щоденного меню з рецептами.
І ще - може я шукаю голку в стозі сіна, але років де11 тому в Охмадиті мені з кумою одна дуже хороша лікар-хірург порадила від глистів краплі (БАД американського походження) - це дитину готували до операції і аналізи показали наявність глистів - треба було швидко позбуватися їх) - назву фірми і препарату не записала, але протягом двох років ним скористалися дуже багато мам і дітей - поки всі не викапали. Я пізніше не раз перелопачувала в інтернеті усі відомі мережеві структури, але тих крапель так і не знайшла - може хтось знає, чи користувався і може підказати?