Торт "Тріо" Тісто4 жовтки
1 скл. цукру
1 пач. маргарину
3 ст.л.сметани
3,5 скл. борошна
1 ч.л. амонію
Начинка1) 0,5 л вишень
2)1 скл. родзинок
3) 1 скл. маку
0,5 скл. цукру
1 яйце
Крем500 мл молока
200 г цукру
4 жовтки
50 г борошна
1 ч.л. ванільного цукру
200г масла
Жовтки розтерти з цукром добіла. Борошно перетерти з маргарином кімнатної температури. Сметану розмішати з амонієм. Усе добре вимішати. Розділити тісто на 6 частин.Три з них покласти в холодильник.
Три розкачати.
Начинка з маку. Мак запарити, розтерти з цукром, додати збите яйце.
На один розкачаний корж викласти макову начинку, на другий -вишні, на третій - родзинки. Поверх начинок натерти частини тіста, що були в холодильнику. Спекти три коржі
Заварний крем. Молоко закип'ятити. Жовтки розтерти з цукром, ванільним цукром і борошном. У жовтки цівкою влити гаряче молоко, перемішуючи. Поставити на вогонь, варити до загустіння. Коли вистигне, збити міксером, додаючи масло.
Нижній корж з родзинками, крем, маковий корж, крем, корж з вишнями.
Я замість коржа з родзинками зробила ще один маковий, але торт не став гіршим.
Смачного!