Рибне філе 1 кг.(любої білої риби,в мене тріска)
Цибуля 2 шт.
Морква 2 -3 шт.
Томатна паста 3столові ложки.
Цукор 1 столова ложка.
Сіль,перець,лавровий листок.
Цибулю порізати півкільцями,моркву потерти на борщовій тертці,обжарити в невеликій кількості олії.Додати томатну пасту(або томатний соус) сіль,перець,цукор,лавровий листок,добавити трошки води щоб соус був рідший.
Рибу порізати на порції,приправити,скропити лимонним соком,обваляти в муку і пожарити.В посуду покласти шар риби,шар соусу,дати настоятись.
Такий соус можна зробити зарані і тримати в морозілці.
Рецепт старий,домашній з мого записника.