Білий струдельТісто: 3 жовтки
1 пачка маргарину (250 гр)
3 стакани борошна
Маргарин ( заздалегідь вийняти з холодильника щоб був кімнатної температури) перетерти з борошном. Жовтки гарно розтерти до однорідної маси і додати до борошна і замісити тісто. Тісто повинне бути м'яке, еластичне. Залишити тісто на 1-2 год. в холодильнику.
Крем:3 білки збити з 1 стаканом цукру, додати горіхи та ізюм.
Тісто поділити на 4 частини. Кожну частину розкачувати тонко, присипаючи борошном. Змастити начинкою і скатати у рулет. Перекласти на деко і тупою стороною ножа зробити насічки, на відстані 4-5 см., тобто надрізати на невеличкі шматочки. Пекти дуже швидко, як тільки підрум'яняться, вийняти з духовки і швидко по цім насічкам розрізати на шматочки, перекласти на блюдо і посипати цукровою пудрою.
Від себе додам: якщо яйця не дуже великі, то додаю 4 жовтки. І спочатку я змащую білками пласт, а потім посипаю горіхами та ізюмом ( ба так легше розподілити начинку і горіхи не рвуть тісто.