Для любителів гострого саме то,пивна закуска і не тільки.
Перчики зелені,гострі (халапінья),розрізати вздовж на половину,зернята вибрати(це все робити в резинових рукавицях і бажано не втягувати запах
).Сир мягкий ,сливочний (філадельфія),порізати полосочками покласти в перчики(не багато),зверху посипати натертим сиром,чуть притиснути ,щоб побільше прилипло
(у мене сир змішаний трьох видів,називаємься мексиканський мікс).Сир можна любий який плавиться.Полоску бекона покласти на доску,ножем тупою стороною,пару раз потягнути від себе(як шкрябати,розтягнути полоску бекону) і розрізати на двоє,поперек.Обмотати перчики, печи 15-20 хв.В кінці постави духовку на режим гриль,пару хвилин потримати.Заїдати сметаною щоб збити гостроту а пивом після сметани.(від рідини ще більше пече
)