Пиріжки готуються швидко,можна наробити зарані,поставити в холодильник а перед подачею спечи.Подавати до борщу або просто як закуску.
Тісто слойоне,листкове( без дріжжів).Якщо великий листок ,поділити на квадрати і кожен квадрат на 2 трикутники розрізати.Або любу форму кому яка подобається.
Начинка;
Мясо куряче,відварене.
Цибуля жарена на сливочному маслі.
Капуста свіжа тушена.
Сіль,перець.
Все перемолоти на мясорубці,заправити.Ліпити пиріжки,змазати яйцем посипати кунжутними зернятами чи маком,чи зернятами льону.Печи на високій температурі до готовності.
(Капусту добавляю в мясний фарш ,щоб не був сухий.Саму капусту не чути,добавити небагато,побільше цибулі нажарити.
Завжди маю таке тісто в морозілці,дуже виручає.Начинку роблю різну ,солону чи солодку.