"Грибна полянка"
Мариновані печериці - банка на 200-300 гр
Куряче філе - 2 шт
Картопля варена в мундирі - 4 шт
Яйце варене - 4 шт
Зелень цибулі, петрушки
Майонез
Викладаємо шарами в застелену харчовою плівкою мисочку/банячок/формочку:
1. мариновані грибочки шляпками донизу, посипаю дрібно нарізаною
2. цибулькою та петрушкою + сіточка з майонезу
3. викладаємо шар натертих на грубе терко яєць + сіточка з майонезу
4. шар порізаного на кубики відвареного курячого філе + сіточка з майонезу
5. натерта на грубе терко варена бульба. Злегка притискаємо долонею (щоб воно собі докупи пристало і рівненько було).
Кладемо в холодильник на ніч чи пів дня, а потім прикладаємо тарілку з пласким дном, перевертамо наш салатик, знімаємо оту форму/../.. і забираємо харчову плітвку. Баняк чистий, салат гарний.
Рецепт знайшла десь в інтернеті (він практично усюди є..)
Смачного!