Дівчата,хочу поставити не так торт як печінкове тісто з якого можна робити торт і оладі.Тому рецепту більше як 30 років, подавали оладі у Львові в одному дорогому ресторані,де працювала моя хресна.У мене цього разу торт.
1 кг.печінки говяжої.
8 яєць.
2 столові ложки сметани.
8 столових ложок муки.
3 столові ложки масла(розтопити).
1 цибуля середня сира.
1 цибуля середня підсмажена.
сіль,перець.
Печінку,цибулю перемолоти на дрібному ситку,все вимішати,приправити.Якщо блінчики великі,то ліпше жарити на двох сковородах,з одної перекидати на другу.Блінчики дуже ніжні.Перемазувати кому як подобається,в мене майонез з чосником,через один блінчик посипала вареною,потертою морквою,(це швидкий варіант).А ще можна з блінів витиснути формочкою для печива любу форму і робити міні тортики(порційні).
А оладі жарити на олії,перед подачею полити маслом з чосником,подавати теплими.