ДОБРОГО ВАМ ДНЯ! Попробуйте мій рецепт пляцку "Зелене яблуко"!
Інгредієнти:
Два жовтих коржі:
1) 5 яєць;
2) 1 скл. цукру;
3) 1 скл. сметани;
4) 1 ч.л. амонію;
5) 1 ст.л. оцту;
6) 1 скл. борошна.
Два коричневих коржі:
Всі інгредієнти що й до жовтих коржів, але з додаванням 2 ст.л. какао.
Маса з яблук:
1) 10 штук невеликих яблук;
2) 1 пачка зеленої галяретки.
Маса з маку:
1) 1 скл. маку;
2) 1 ст.л. масла;
3) 2 яйця;
4) 1 скл. цукру.
Маса біла:
1) 1 скл. цукру;
2) 0,5 скл. молока;
3) 400 гр. масла;
4) 1 білок;
5) 1 жовток.
Два жовтих коржі:
Яйця добре збити з цукром та додавати всі ін. компоненти по черзі, розлити в форми.
Два коричневих коржі:
Всі інгредієнти що й до жовтих коржів, але з додаванням 2 ст.л. какао.
Маса з яблук:
10 штук невеликих яблук терти на грубій терці, трохи протушити і додати зелену галяретку (желе зі смаком ківі).Все змішати.
Маса з маку:
1 скл. маку зварити, розтерти, додати 1 ст.л. масла, 2 взбиті яйця з 1 скл. цукру, ще трохи разом протушити.
Маса біла:
1 скл. цукру розварити з 0,5 скл. молока,. як витигне, додати 400 гр. масла, втерти 1 білок, потім 1 жовток.
Збирати:
Коричневий корж-біла маса-маса з яблук-біла маса-жовтий корж-маса з маку-жовтий корж-біла маса-маса з яблук-біла маса-коричневий корж.