Картопляний гратенРецепт на 4 порції:
600 гр картоплі
100 гр твердого сиру
60 гр кедрових горіхів
500 мл молока
200 мл вершків
мускатный горіх, перец, сіль
В банячок налити молоко, додати вершки, приправити мускатним горіхом , перцем і сіллю. Викласти туди почищену та порізану картоплю. Відварити до готовності, процідити. Сир натерти , додати горіхи і вимішати з картоплею. Викласти у форму для запікання і пекти при високій температурі 15 хв , щоб утворилась рум"яна шкірка. Можна використати порційні формочки. Смачного
Все робила по рецепту, тільки кедрові горішки замінила на арахіс. Вийшло дуже смачно, для мене картопля - то вже смачно, а така вершкова, припечена , з сирною скоринкою і горішками - то бомба!!!!
Дуже легко готується, швидко , а в результаті виходить супер -гарнір до будь -чого .
Оригінальний рецепт
тут